Praktijk voor Spirituele Coaching

Sinds eind 2018 is 'DEVA' gevestigd in de Taling. 
Coach, therapeut en medium Jacqueline Ubert is hiernaartoe verhuisd met haar praktijk. Met 30 jaar ervaring begeleidt zij u op het gebied van alternatieve geneeswijzen door middel van paranormale waarneming, energiemeting-en healing , kleur, kristal, licht en chakratherapie. Tarot, numerologie en regressie.
 
Een uitgebreide brochure kunt u verkrijgen bij de receptie. Hierin vindt u activiteiten, behandelingen en behandelingsduur, prijzen, activiteiten en cursussen.
Ook op de website vindt u deze informatie: www.spirituelecoachingdeva.nl
 
Tevens vindt u hier het goedkoopste adres van stenen en mineralen.  Binnenkort ook op de webshop MIK-U-STONE.NL In het assortiment zijn ook oliën, smudges, palohout en witte salie.
 
Daarnaast ben ik wederverkoper van AQUALYTE  geworden door zelf te gebruiken en mijn keelontsteking in 2 dagen verdwenen was.
Het is een behandeld water met een zuiverheid van 800+ redox. Verdund met bronwater rekent het af met schimmels, virussen en bacteriën, waardoor het lichaam de kans krijgt om op een natuurlijke manier te herstellen. 
 
Ik hoop u eens te ontmoeten in de praktijk en je te helpen antwoorden op je levensvragen te geven. Altijd op de manier die bij je past en 'down to earth'.