Kennis- en Behandelcentrum

Ondervindt u praktische problemen door het ouder worden? U hoeft zich daar niet zomaar bij neer te leggen: met de juiste hulp is vaak iets aan uw klacht te doen.

“Een ruimer perspectief op ouder worden”
Het Kennis- en Behandelcentrum van Van Neynsel is gespecialiseerd in ondersteuning, behandeling en begeleiding bij het ouder worden. Onze behandelaren kijken naar uw situatie, wensen en mogelijkheden. Ons uitgangspunt is een prettig leven voor u mogelijk te maken.

Praktische problemen
Sommige klachten kunnen uw dagelijks leven beïnvloeden. Misschien ervaart u beperkingen door een verminderde conditie. Heeft u moeite met slikken, praten, eten of drinken? Last van uw houding, pijn met bewegen of stemmingswisselingen? Vaak is er iets aan te doen!

Ook mantelzorgers die rondlopen met een vraag over bijvoorbeeld ziektebeelden kunnen bij ons terecht.

Onze specialismen
De volgende specialisten werken samen vanuit ons Kennis- en Behandelcentrum:

  • Fysiotherapeuten
  • Diëtisten
  • Logopedisten
  • Ergotherapeutem
  • Geestelijk verzorgers
  • Psychologen

Zij zijn onder andere gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson, COPD, revalidatie, dementie en diabetes.

Hoe werkt het?
Het is voor een behandeling (fysiotherapie uitgezonderd) nodig om een verwijzing van de huisarts te hebben. Uw huisarts kent uw situatie immers het beste. Wij kunnen u behandelen in de Parken van Van Neynsel. Kunt u daar niet komen? Bespreek dit dan met uw huisarts.

Vragen of contact?
Via de Wellness Parken kunt u in contact komen met het Servicepunt van ons Kennis- en Behandelcentrum. Wij adviseren u graag en denken met u mee. Aarzel dus niet als u vragen heeft of meer wilt weten over de mogelijkheden, onze werkwijze en vergoedingen.

Tel. 073 - 8228 080
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 image002