Kapsalon Annemieke

Van jong tot oud, zowel dames als heren: iedereen is welkom bij Kapsalon Annemieke! Van professionele kleuring tot een permanent, van knippen tot föhnen. Ons ervaren team zorgt ervoor dat u er weer piekfijn uitziet. Zelfs als u iets speciaals zoekt, zoals een bruidskapsel of totale metamorfose, bent u bij ons in goede handen.

Gezelligheid
Met ons enthousiasme en persoonlijke aandacht maken wij van uw bezoek een ware beleving. Een kopje koffie of thee staat altijd klaar. De leuke mix van jonge medewerkers en gasten en oudere bezoekers zorgt altijd voor een levendige gezelligheid. Dus neem gerust iemand mee!

Kapsalon Annemieke

Ervaren team
Het team van Kapsalon Annemieke volgt regelmatig cursussen en trainingen om de laatste trends te volgen. Ook zijn in elke kapsalon kleurspecialisten aanwezig. Wij werken met de exclusieve merken Goldwell en Paul Mitchell.

Abonnementen, spaaracties en cadeaubonnen
Kapsalon Annemieke biedt diverse abonnementen aan. Hiermee profiteert u van aantrekkelijke korting. Ook hebben we regelmatig spaar- of kortingsacties. Vraag ernaar zodra u ons bezoekt. Wilt u iemand in de watten leggen? Denk dan eens aan een cadeaubon van Kapsalon Annemieke.

Annemieke vertelt
"Mijn naam is Annemieke van Drunen. Ik ben al 21jaar werkzaam als kapster en doorgegroeid tot top stylist.
Na ervaring te hebben opgedaan in verschillende kapsalons ben ik voor mijzelf begonnen met Kapsalon Annemieke.
Inmiddels is dit een bekend begrip in en rondom 's-Hertogenbosch. mijn kracht is dat ik goed luister na wat echt
de wensen zijn van de klant en samen met elkaar naar een super eindresultaat streeft zodat je met een goed gelukkig gevoel en een eerlijk advies de deur uit stapt .

Naast Kapsalon Annemieke heb ik het concept Wellness Parken 'den bosch’ leven in geblazen.
Dit is een grote stap voorwaarts om Wellness voor iedereen toegankelijk te maken.
Ik bundel ondernemers samen en wij faciliteren diverse diensten gebaseerd op uiterlijke verzorging .
ontspanning , medisch .  alles onder een dak .

De salons van Kapsalon Annemieke
U vindt ons in de volgende locaties: Park De Taling, Park Eemwijk, Park en De Grevelingen. Wilt u reserveren? Bel dan de kapsalon op de door u gewenste locatie. Of maak gebruik van de reserveringsmogelijkheden online. Wij zien u graag in één van onze kapsalons!

Tel. 073-8228498 / 06-42139895

IMG 3306