Wellness Park De Taling

Wellness Park De Taling is gevestigd in Park De Taling. Deze moderne locatie ligt tegenover winkelcentrum de Helftheuvel, in een levendige wijk in Den Bosch-West. Bij binnenkomst vallen de open warme sfeer en lichtinval meteen op. Park De Taling beschikt over een levendig Atrium waar altijd iets te doen is. U kunt er lunchen, dineren, gezellig koffiedrinken en zelfs deelnemen aan één van de vele activiteiten. Zo maakt u van uw kappersbezoek of andere behandeling een compleet dagje uit!

IMG 1464

Wellness Park De Taling

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie. Na de receptie gaat u rechts de gang in. Daar vindt u ons compleet vernieuwde Wellness Park, waarin diverse diensten gevestigd zijn.

De ruimte is sfeervol en chique ingericht, met warme houttinten en fuchsiakleurige details. Er staat een grote leestafel waar u, onder het genot van een bakje koffie of thee, een tijdschrift kunt lezen terwijl u wacht.

Diensten & reserveren

Klik rechts in het menu om meer te lezen over de diensten die Wellness Park De Taling aanbiedt.
Wij adviseren u om altijd te reserveren. De telefoonnummers en links naar de online reserveringspagina’s vindt u per dienst. Wilt u een compleet arrangement boeken? Neem dan contact op met ons algemene nummer dat u hieronder vindt.

 Adres

De Eendenkooi 4-6
5223 KG 's-Hertogenbosch
tel. 073-8228498