Schoonheidssalon

schoonheidssalon header

Brow Shaping

Om de juiste verhoudingen en meer model te krijgen kun je je wenkbrauwen laten epileren. Hierbij worden ook de kleinste haartjes weggehaald. Er ontstaat een opener blik en een verzorgde uitstraling. Het epileren en modelleren van de wenkbrauwen wordt gedaan met een pincet en/of hars. De eerste keren kan epileren een beetje pijnlijk zijn, maar je zult er snel aan wennen. Wanneer je regelmatig epileert zal deze behandeling zo goed als pijnloos zijn. Na het epileren hebben je wenkbrauwen weer een symmetrische, natuurlijke vorm. Met epileren blijven de haartjes drie tot vijf weken weg. De haartjes die hierna terug komen zijn dunner en dus de volgende keer nog makkelijker te verwijderen.

Tinted Brows

Door de wenkbrauwen en wimpers te verven, worden je ogen meer geaccentueerd en laat je je ogen en wenkbrauwen meer spreken. Dit is een ideale behandeling voor mensen die af willen van hun wenkbrauwpotlood of hier niet goed tegen kunnen. Na kleuring is het niet meer nodig om je wenkbrauwen bij te tekenen.

Henna Brows

De Henna Brow Treatment is anders dan het gewoon verven van wenkbrauwen, omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. Een gewone wenkbrauwverf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Gaatjes kunnen niet opgevuld worden en het effect is ongeveer 3 weken zichtbaar. Henna verf is een soort papje dat stevig op de huid wordt gestempeld. De henna is 100% natuurlijk. De henna geeft kleur af op de haren en op de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig. Het effect blijft 3-14 dagen op de huid en 3-6 weken op de haartjes zichtbaar, afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg.

Adviezen voor een zo lang mogelijk behoud van de Henna Brows:

 • de eerste 24-48 uur na de behandeling voorkomen dat de wenkbrauwen met water in contact komen
 • gebruik geen oliehoudende producten op of rondom de wenkbrauwen (olie lost de verf op de huid op)
 • gebruik geen peelende producten op of rondom de wenkbrauwen
 • gebruik geen reinigingsproducten op de wenkbrauwen, reinig de wenkbrauwen na 48 uur alleen met water
 • wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht
 • dep de wenkbrauwen droog, niet wrijven
 • gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up

 

schoonheidssalon2

Wimperextensions One by One (Classic Lashes)

Bij de “One by One” techniek worden circa 80 tot 120 wimperextensions geplaatst. Dit is afhankelijk van het aantal natuurlijke wimpers dat je hebt. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimpers bevestigd met speciale lijm. Je krijgt hierdoor een natuurlijke oogopslag en je hebt geen mascara of wimperkrultang meer nodig.
De extensions blijven net zolang behouden als de groeicyclus van jouw eigen wimpers. Een natuurlijke wimper groeit normaal gesproken zes tot acht weken, dit kan per persoon verschillen. Zolang de wimper groeit, groeit de extension mee. Wanneer de wimper het einde van de groeifase heeft bereikt, valt deze samen met de extension uit.

Voordelen One by One Wimperextensions:

 • lengte, dikte en krulling van de extensions kunnen worden aangepast aan jouw wensen
 • vrijwel gewichtloos; je voelt de extensions niet
 • bestand tegen water, transpiratie, licht, zon en zeewater
 • geen schade aan jouw eigen natuurlijke wimpers
 • geen uitlopende mascara, wimperverf of wimperkrultang meer nodig
 • veel natuurlijker effect dan met stripwimpers
 • de wimperextensions creëren een open look en een jeugdiger uiterlijk

 

Wimperextensions worden geplaatst op je natuurlijke wimperhaartjes. Bij mensen met oogziektes of extreme hooikoorts worden de wimperextensions afgeraden. Als je een antibioticakuur gebruikt kun je het beste even wachten tot je hier helemaal klaar mee bent, voordat je de extensions laat plaatsen.

 

schoonheidssalon3

Bellápierre minerale make-up

Van de basis van je huidverzorging tot de laatste zwaai van je mascara, de Bellápierre minerale cosmetica-lijn verbetert jouw natuurlijke schoonheid, vermindert fijne lijntjes en rimpels en creëert een altijd jeugdige uitstraling.

Minerale make-up is ‘gezonde’ make-up voor je huid en bevat natuurlijke ingrediënten zoals zink, ijzer en mica in plaats van olie of talk. De producten bevatten geen synthetische stoffen zoals synthetische parabenen, parfum en kleurstoffen. Het grote voordeel van minerale make-up is dat het voor elk huidtype geschikt is. Bovendien voelt minerale make-up erg comfortabel aan op de huid.

Verder is minerale make-up erg gemakkelijk, zo kan je de poeder ook als foundation gebruiken. De make-up blijft langdurig zitten en behoeft later op de dag geen of minimale bijwerking. Ook het verwijderen van deze make-up is zeer eenvoudig zodat je geen verstopte poriën krijgt en minder ophopingen van talg. Hierdoor wordt je huid rustiger en minder grof. Dermatalogen geven bij moeilijke huidtypes het advies om Bellápiere te gebruiken.

 

schoondheidssalon3

Facial/Skincare

Je gezicht staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Het is daarom belangrijk dat je je gezichtshuid goed verzorgt. Dat kun je thuis doen met de juiste producten, maar ook door eens in de 4-6 weken naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Een facial verbetert de elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt en hydrateert de huid intens. Is je huid niet in optimale staat, maar weet je niet zeker wat hij nodig heeft? Wij helpen je hier graag bij en kunnen je precies vertellen wat het meest geschikt is voor jouw huidtype.

We beginnen een behandeling altijd met een intake om te kijken wat jouw huidtype is. Daarna krijgt je huid een goede dieptereiniging, een masker en een verzorging met de juiste producten voor jouw huid. Wij gebruiken de producten van het merk Kalahari. Deze producten zijn huid- en haarvriendelijk, met zorg samengesteld, met eerbied voor landschap en milieu.

Als je wilt kunnen we de behandeling combineren met een van onze Brow Treatments of het harsen van bovenlip en kin.

Andere wensen of vragen kunnen altijd met ons worden besproken.

 

schoondheidssalon4

BIAB

BIAB (Builder In A Bottle) is een flexibele en verstevigende gel die je kunt opbouwen tot een mooie egale nagel. Jouw eigen nagels blijven daardoor gezond, stevig (en lang) en de kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagels waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn. We doen geen verlengingen met deze behandeling, maar je nagels kunnen juist door de BIAB tot een mooie lengte groeien. De BIAB kan in verschillende natuurlijke kleuren worden toegepast. Eventueel kunnen we hier nog een gellak overheen zetten.

Allereerst worden de nagelriemen verzorgd door de e-manicure. Alle onzuiverheden van de nagelriemen worden verwijderd m.b.v. een elektrische frees en manicure schaartje. Hierdoor kunnen we verder tot de nagelriem lakken waardoor jij een week langer plezier hebt van je mooie nagels. De natuurlijke nagels worden netjes in vorm gevijld. Hierna wordt de BIAB en eventueel gelpolish aangebracht. De BIAB blijft drie tot vier weken zitten. Daarna kun je de behandeling herhalen.

Nazorg:

 • Wees de eerste 24 uur na de behandeling extra voorzichtig en vermijd hitte (sauna, zonnebank, heet bad).
 • Gebruik elke dag nagelriemolie. Dit houdt je nagels gehydrateerd, stimuleert groei en zorgt ervoor het product goed aan de nagel blijft vastzitten.
 • Als je gaat poetsen, gebruik dan altijd rubberen handschoenen.
 • Was je handen als je in contact bent geweest met chloor, insectenspray of zonnebrandcrème.
 • Als je het product van je nagels af wilt halen, ga dan altijd terug naar de salon.
 • Gebruik je nagels nooit als gereedschap (tandenstoker, schroeven-draaier). 
 • Trek niet aan de lak als het loslaat, want dan kun je je natuurlijke nagel beschadigen.
 • Vijl niet zelf je nagels bij, dan verwijder je het laagje dat de nagels heeft ‘dichtgeseald’ en laat daarna alles sneller los.

 

Acrygel

Acrylgel combineert de voornaamste voordelen van gel (hardheid) en acryl (flexibiliteit). Het mooie aan acrygel is dat het voor elke nagelsoort geschikt is. Daarnaast is de acrylgel hypoallergeen en net als alle andere gels geurloos. Degenen die allergisch zijn voor gel of acryl kunnen nu ook mooie kunstnagels dragen.

Wij beginnen met een manicure. Hierbij worden de nagelriemen en nagels verzorgd. Daarna gaan we de verlenging aanbrengen d.m.v. sjablonen en bekijken we samen welke lengte voor jou gewenst is. Je kunt de nagels naturel houden of een mooie gelpolish of eventueel nailart kiezen.

 

schoondheidssalon6 min

Nazorg

 • Wij raden aan om na 3-4 weken een opvulbehandeling te doen, zodat de kunstnagels niet van de natuurlijke nagels af groeien en je daarmee voorkomt dat ze sneller afbreken.
 • Kunstnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals: aceton, benzine, terpentine en schoonmaakmiddelen zoals chloor. Als je met dit soort middelen gaat werken raden we aan om rubberen handschoenen te dragen.
 • Als je de nagels vaak stoot, er een nagel afbreekt of lucht hebt onder de nagels dan is dit een teken dat de nagels te lang zijn. We kunnen dan samen bekijken welke lengte beter geschikt is.
 • Verzorg de nagelriemen en handen dagelijks. De nagelriemen blijven hierdoor soepeler waardoor ze minder snel inscheuren.
 • Wil je zelf je nagels lakken? Breng altijd een base coat aan om verkleuring tegen te gaan.
 • Gebruik je nagels niet als gereedschap (schroevendraaier, tandenstoker etc.).