Pedicure Salon

Je voeten verdienen ook de juiste zorg! In onze salons zijn twee pedicures, als zelfstandig ondernemer, werkzaam. Zij zijn beide lid van de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure, ProVoet.

voeten met logo provoet

yvonne rond

Medisch Pedicure Yvonne Engelbert heeft haar eigen pedicurepraktijk in onze salon in Wellness Park De Grevelingen. Zij behandelt naast de voeten van gezonde personen ook de kwetsbare voeten van mensen met bijvoorbeeld reuma, diabetes, vaataandoeningen, kanker, ouderdom en neurologische aandoeningen. Als jouw voeten in de categorie kwetsbare voeten vallen, dan is een regelmatige behandeling belangrijk.

Yvonne werkt nauw samen met huisarts, verpleegkundige, podotherapeut, fysiotherapeut en orthopedisch schoenmaker.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bel: 06 - 5324 2718.

 

IMG20210721201619 bijgesneden 2

  

 

 

  

 

Pedicurepraktijk Judith van Es heeft een mooie professionele salon op de begane grond aan huis in Rossum. Daarnaast werkt zij op donderdag in een sfeervolle salon op de eerste verdieping onder het dak van Annemieke, where beauty begins in Hurwenen.

Zij voert op kundige en hygi├źnische wijze behandelingen uit volgens de richtlijnen van ProVoet en volgens de code van de voetverzorger.

Je kunt bij Judith terecht voor het verwijderen van eelt en likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en voor het oplossen van nagelproblemen. Daarnaast kan zij klachten opsporen en zoveel mogelijk wegnemen en geeft ze advies om klachten te voorkomen.

Judith werkt met hoogwaardige materialen en producten en maakt gebruik van de nattechniek waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is.

Natuurlijk kun je bij Judith ook terecht voor een wellnessbehandeling of een mooie gellak! 

Meer informatie vind je op de website van Judith: www.pedicurejudithvanes.nl.

 

pedicure2