Tanning salon

tanning1

In onze zonnestudio kun je 7 dagen per week (zonder afspraak) terecht voor een professionele bruining. Onze studio’s zijn voorzien van een 1400 Prestige dieptebruiner en een 1600 Performance snel bruiner van het merk Hapro Luxura, zodat zowel de beginnende als de gevorderde zonner bij ons aan het juiste adres is! Onze salon is aangesloten bij SVZ (Samenwerking Verantwoord Zonnen), zodat de laatste ontwikkelingen worden gevolgd en iedereen op een verantwoorde en hygiënische manier kan zonnen

Wij nemen zonnen serieus, en jouw huid dus ook. Daarom bieden we onze klanten de producten van Devoted Creations. Deze producten kenmerken zich door een basis van Aloë Vera. Aloë Vera werkt hydraterend en herstellend en is daarmee uitermate verzorgend voor de huid. Naast deze prachtige basis verwerkt Devoted Creations hoogwaardige bruiningsversnellers, bronzers en huidverbeterende ingrediënten in hun producten. Bovendien maakt Devoted Creations gebruik van de nieuwste technologieën en de meest innoverende bruiningscomplexen. Afhankelijk van het huidtype reageert ieder mens verschillend op zonnestraling. Voor een juiste dosering van zon en solarium moet je jouw eigen huidtype kennen. Wereldwijd wordt er een onderscheid gemaakt tussen 6 huidtypes.In Europa komen vooral de eerste vier huidtypes voor.


Huidtype 1 (circa 2% van alle Midden-Europeanen):

Opvallend lichte huid, roodachtig haar, blauw ogen, zeer sterke neiging tot zonnebrand. Je huid wordt niet bruin en verbrandt zeer snel.

Huidtype 2 (circa 12% van alle Midden-Europeanen):

Lichte huid, blond tot lichtbruin haar, blauwe tot grijze of groene ogen, sterke neiging tot zonnebrand. Je huid wordt langzaam bruin en verbrandt te snel.

Huidtype 3 (circa 78% van alle Midden-Europeanen):

Normale huid, donkerblond tot bruin haar, grijze tot bruine ogen, matige neiging tot zonnebrand. Je huid wordt makkelijk bruin en verbrandt zelden.

Huidtype 4 (circa 8% Van alle Midden-Europeanen):

Lichtbruine tot olijfkleurige huid, donker haar, donkere ogen, nauwlijks neiging tot zonnebrand. Je huid wordt snel bruin en verbrandt nooit.

tanning2

Veel gestelde vragen:

Ik ben 16 jaar, mag ik onder de zonnebank?
Helaas moet je nog even wachten. Het is voor kinderen onder de 18 jaar niet toegestaan om te zonnen. Aangezien de huid nog in ontwikkeling is is het niet verantwoord om te zonnen. Voor meer informatie kun je kijken op: http://www.svzinfo.nl.

Ik ben zwanger, mag ik dan gebruik maken van de zonnebank?
Ja, dat is geen enkel probleem. Verantwoord zonnen tijdens de zwangerschap zal er voor zorgen dat je Vitamine D-niveau op peil blijft. Dit is goed voor jou en voor je baby. Sommige vrouwen kunnen echter een zwangerschapsmasker ontwikkelen door verstoring in de hormoonhuishouding. Dit kan zelfs jaren na de bevalling nog zichtbaar zijn.

Hoe vaak mag ik onder de zonnebank?
Voor het opbouwen van pigment kun je het best twee tot drie keer per week komen zonnen. Wil je je kleur behouden, dan wordt er aangeraden eenmaal in de zeven tot tien dagen een zonsessie te ondergaan. Het is verstandig minimaal 48 uur tussen elke zonsessie te houden.

Mag ik zonnen als ik medicijnen gebruik?
Met bepaalde medicijnen (zoals antibiotica) mag je niet onder de zonnebank. Het is verstandig je huisarts te informeren of de bijsluiter te lezen voordat je wilt komen zonnen.

Kan ik gratis parkeren?
Je kunt gratis (voor de deur) parkeren.

Waarom zou ik een bruiningsversneller moeten gebruiken?
Een bruiningsversneller raden wij altijd aan. Zonder een bruiningsversneller gaat 30 - 40% UV-straling verloren. Daarnaast begint het bruiningsproces zonder een bruiningsversneller na 8 minuten, met een crème begint dit al na 3 - 4 minuten (bij de luxe lijn zelfs na 1,5 minuut). Door het gebruik van een bruiningsversneller wordt je niet alleen sneller en dieper bruin, maar blijft de bruine kleur ook 7 dagen langer. Bovendien wordt de huid goed verzorgd en gehydrateerd door alle hoogwaardige ingrediënten en complexen.

Kan ik onder de zonnebank als ik tatoeages heb?
Je kunt gewoon onder de zonnebank met tatoeages. Na verloop van tijd kunnen tatoeages echter iets slijten en verbleken. Wij raden je aan een crème te gebruiken met de tattoo-fade formule. Dit zorgt ervoor dat jouw tatoeage mooi blijft.

Is zonnen slecht?
Alles waar té voor staat is niet goed, dat geldt ook voor zonnen. Verantwoord zonnen houdt in dat je niet langer dan 30 minuten per keer zont en tussen elke zonsessie minimaal 48 uur houdt. Zonnen kan heel goed werken tegen eczeem, psoriasis en acne. Daarnaast kan zonlicht als enige vitamine D3 aanmaken en wordt er endorfine aangemaakt (het stofje waar je blij van wordt).

Mocht je nog meer informatie willen dan kun je ons altijd bellen of mailen.

beach 1867908 1920 (1) bijgesneden