Kapsalon

iconix brunette1

Van jong tot oud, zowel dames als heren, iedereen is welkom bij Annemieke, where beauty begins. Of je komt voor knippen of föhnen, een professionele kleuring of een permanent, ons ervaren team zorgt ervoor dat je er weer piekfijn uitziet! Zelfs voor een bruidskapsel of een totale metamorfose ben je bij ons in goede handen.

Wij maken met ons enthousiasme en met onze persoonlijke aandacht een ware beleving van jouw bezoek en er staat altijd een kopje koffie of thee klaar. Door de leuke mix van jonge en oudere bezoekers en onze hartelijke medewerkers ontstaat er altijd een levendige gezelligheid in onze salons. Dus neem gerust iemand mee!

Het team van Annemieke, where beauty begins volgt regelmatig trainingen/workshops om de laatste trends te volgen. Zo zijn wij gespecialiseerd in krullen knippen en kunnen de heren bij ons terecht voor een echte Hot Towel Shave. Ook zijn in elke kapsalon kleurspecialisten aanwezig. Wij werken met de exclusieve merken Goldwell en Paul Mitchell. 

 

 

 

 

Krullen knippen

krulklenknippen behandelingen

Annemieke heeft al 20 jaar kapperservaring. Zij heeft zich in de loop der jaren verschillende technieken eigen gemaakt die ze toepast op verschillende types krulhaar. Ze speelt met de zwaartekracht van je haar, zodat er niet veel van de lengte af hoeft om volume op de juiste plaatsen te krijgen. Omdat zij hierin zo bedreven is, geeft zij zelfs trainingen aan andere kappers.

Krullen gedragen zich compleet anders dan steile lokken. En elk krulhaar is weer anders. De een heeft slagen, de ander grove krullen en een derde heeft fijne pijpenkrullen. Ook voor kleinere krullen of black hair zijn bepaalde knipmethodes. Elk type haar vraagt om een andere benadering. Krullen knippen is een vak apart!

Een ervaren krullenkapper zorgt ervoor dat jouw natuurlijk krullend haar nauwelijks pluist en er veerkrachtig uitziet. Bij Annemieke, where beauty begins bekijken we aan de hand van jouw haartype welke knipmethode het best geschikt is voor jouw haar. Daarnaast geven we je advies, volgens de CG methode, over de te gebruiken producten en routines om je krulhaar in goede conditie te houden.

 

 

 

 

Hair Weave met microring methode

hair weave behandelingen

Een hairweave is een populaire manier om de natuurlijke haarbos te verlengen of om snel volume toe te voegen. Een hairweave die wordt gezet met microringen beschadigt je eigen haar niet en gaat vaak langer mee dan extensions. De weave wordt op verschillende punten aan je eigen haar vastgezet met microringen die aan de binnenzijde een siliconenlaagje hebben voor extra grip.

De weave groeit met het eigen haar uit en na zo’n 6-8 weken is het verstandig om de weave omhoog te laten plaatsen. Hiermee voorkom je dat de weave beschadigd raakt, maar ook voorkom je beschadiging aan je eigen haar door klitten die zich vormen in de aanzet van het haar.

De weave kan herplaatst worden tot het haar aan vervanging toe is. Bij een juiste verzorging is de weave tot zeker 12 maanden te dragen.

 

 

 

 Barbier

Een barbier is een herenkapper die zich naast het haar opscheren ook bezig houdt met het scheren, knippen en verzorgen van baarden en snorren. Het imago van de barbier is jarenlang heel slecht geweest, want een barbier was ouderwets, saai en iets waar je als hippe man zeker niet moest komen. Hoe anders is dat tegenwoordig; de barbier is cool!

barbier behandelingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Hot Towel Shave

De Hot Towel Shave is een ritueel dat teruggrijpt naar de basics van het scheren. De warme handdoeken worden gebruikt om de huid goed voor te bereiden op het scheren. De shave zelf gebeurt met het klassieke open scheermes, ook wel straight razor genoemd. Hiermee scheer je gladder en verfijnder. Ideaal dus om helemaal glad geschoren door het leven te gaan of om je (kortere) baard helemaal strak te zetten. Je beleeft scheren zoals je het nog nooit beleefde. Wil je alleen je baard mooi in model hebben, ook dat kan. Je (langere) baard wordt mooi in het model van jouw keuze gezet, contouren bijgeschoren en verzorgd.

 

fabio scaletta FJSVYjfS5pQ unsplash bijgesneden

 

Olaplex herstelbehandeling

Heb jij ook zo’n weerbarstig en droog haar?Dan hebben wij de oplossing: een Olaplex herstelbehandeling!

wellnes home 4olaplex 1

 

De Olaplex behandeling is een zeer intensieve behandeling waarmee beschadigd haar in een half uurtje tijd helemaal herstelt. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Hierdoor krijg je sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is. Bovendien blijft je haarkleur ook langer mooi. Om het haar zo gezond te houden hebben wij ook Olaplex producten voor thuisgebruik. Hiermee zorg je dat je haar na de behandeling zijn kracht behoudt en de kleur nóg langer mooi blijft.

olaplex no3

 

Doneer je haar! Stichting Haarwensen

Per jaar verliezen zo’n 600 jonge kankerpatiëntjes hun haar door chemotherapie. Daarnaast krijgen tientallen kinderen te maken met haaruitval als gevolg van alopecia (kaalhoofdigheid) of een medische ingreep.

Het verliezen van haar heeft vaak een grote impact en met een kaal hoofd kan een kind zich minder zelfverzekerd voelen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan leeftijdgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak erg duur en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.
Stichting Haarwensen biedt deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De haarwerken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken.

Als jij besloten hebt om je lange haar af te knippen kom dan naar een van onze kapsalons.

Wij zorgen er dan voor dat jouw haar op de juiste wijze wordt verstuurd naar Stichting Haarwensen.

Voor meer informatie: www.haarwensen.nl.

 

stichtinghaar behanbdelinvoorstichtinghaar behanbdelinna